İmam hatip lisesinden mezun olanlara burs

İlim Yayma Cemiyeti Vakfıkebir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Alp, "Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nden 2011-2012 yılında mezun olup fakülteye kayıt yaptıran öğrencilere burs vereceğiz." dedi.

İmam hatip lisesinden mezun olanlara burs
İmam hatip lisesinden mezun olanlara burs
GİRİŞ 16.11.2012 15:38 GÜNCELLEME 16.11.2012 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlim Yayma Cemiyeti Vakfıkebir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 2006 yılından beri faaliyet gösteren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başkanı Alp, cemiyette bir basın toplantısı düzenlendi. Başkan Alp, "Merkezi İstanbul'da bulunan İlim Yayma Cemiyeti, 1951 yılında kurulan hayır cemiyetlerinden biridir. İmam hatip liselerinin kuruluşlarında yoğun katkısı olup Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nin oluşmasında da ciddi katkıları olmuştur. Okulumuzun yeni binasına taşınmasıyla eski bina hayırseverlerin de yardımlarıyla orta öğrenim öğrenci yurduna dönüştürülmüş ve bugüne kadar yüzlerce öğrencinin barınmasını sağlayarak eğitim öğretimlerine katkıda bulunmuştur." şeklinde konuştu.

"Bugün Vakfıkebir'de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diyen Başkan Alp, şunları söyledi: "Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nden 2011-2012 yılında mezun olup fakülteye kayıt yaptıran öğrencilere burs vereceğiz. İlk şartımız Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi mezunu olmak ve fakülteye kayıt yaptırmış olmaktır. Bu çalışmamızın yerleşmesi ve hayır sahiplerinden alacağımız destekle burs verme işlemini ilçemizin diğer lise mezunlarını da kapsar hale getireceğiz. Yüksek lisans ya da doktora yapan Vakfıkebirlileri de unutmayı düşünmüyoruz."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • remzi 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kızlarda meşhur oldu ha. her imamhatip haberine bu fotografı koyuyorsunuz meşhur oldu bu kızlar :::))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!