Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okullardaki kıyafet düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulunarak Dinçer, "Ben şimdiden okul yöneticilerimizden, çocukları serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim'' dedi.

Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin
Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin
GİRİŞ 22.12.2012 16:28 GÜNCELLEME 22.12.2012 16:38

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okullardaki kıyafet düzenlemesine ilişkin yönetmeliğin önümüzdeki Eylül ayında uygulamaya girmiş olacağını söyledi. Dinçer, "Ben şimdiden okul yöneticilerimizden, çocukları serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim'' dedi.

Amasya'da temel atma ve açılış törenlerine katılan Dinçer, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

Bakan Ömer Dinçer'e, gündeme ilişkin konular da soruldu. Dinçer, bir soru üzerine okullardaki serbest kıyafet uygulamasının Eylül ayında başlayacağını hatırlattı.

"Yöneticilere 'Serbest Kıyafetle Gelenleri Geri Çevirmeyin' Dedim"

Dinçer, ''Önümüzdeki Eylül ayında okullar açıldığı andan itibaren yönetmelik uygulamaya girmiş olacak. Ama belki hatırlarsanız ben şimdiden okul yöneticilerimize, şayet çocuklar serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim. Daha da önemlisi okul yöneticilerimiz belki bir program çerçevesinde haftanın belirli günlerinde serbest kıyafetler uygulaması yaparak çocuklarımızı bu uygulamaya alıştırabilirler'' dedi.

Bakan Ömer Dinçer, Amasya Belediyesi ve Amasya Müzesi'ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı Cafer Özdemir ziyaret anısına Dinçer'e bir tablo hediye etti.

Cuma namazını Beyazıt Camii'nde kılan Dinçer'in bir sonraki durağı tarihi Çilehane Camii oldu.

Çilehaneler hakkında bilgi alan Dinçer, çevrede oturan vatandaşlarla da sohbet etti.  Ömer Dinçer, daha sonra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

16 derslikli lise binasının temeline ilk harç, coşkuyla konuldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"