Öğrencilerin Bakan Dinçer'i şaşırtan cevabı

Adana'da öğrencilere "Okullardaki yeni kılık kıyafet uygulaması iyi oldu mu sizce" diye soran Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, "Hayır" cevabını alınca şaşırdı.

Öğrencilerin Bakan Dinçer'i şaşırtan cevabı
Öğrencilerin Bakan Dinçer'i şaşırtan cevabı
GİRİŞ 04.01.2013 16:54 GÜNCELLEME 04.01.2013 17:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir dizi ziyaret ve açılışı gerçekleştirmek için Adana'ya gelen Bakan Dinçer, beraberinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve AK Parti milletvekilleri ile birlikte Ekinfen Okulları'nı ziyaret etti.

Burada bir süre minik öğrencilerle sohbet eden Dinçer, çocuklara "Size bir soru sormak istiyorum. Okullardaki yeni kılık kıyafet uygulaması iyi oldu mu sizce" diye sordu.

Öğrencilerin hep bir ağızdan verdiği "Hayır" cevabına şaşıran Dinçer, sonrasında çocuklara sarılarak, programına devam etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Ali KAZIM 11 yıl önce Şikayet Et
    ak parti yerine chp. ak partinin doğru icraatlari yanında ciddi yanlışlarıda olduğunu düşünüyorum. serbest kıyafet bir kere çok hızlı alınmış bir karar. ciddi sakıncaları var. daha çok irdelenebilirdi. ayrı bir hususta bu yönetmeliği ak parti yerine chp çıkarsaydı acaba birçok kişinin tepkisi ne olurdu?!
    Cevapla
  • yuksekmath 11 yıl önce Şikayet Et
    serbest kiyafet mi(!). ben öğretmenim tamam öğrencilerin kıravat ceket giymesi yaşları itibariyle giymesini isteimiyorum ama beden dersinde bie bi kıyafet sınırlaması olurken evden cıktıgı gıbı gelmelerını de ıstemıyorum. 7. sınıflara bu konuyu actım serbest kıyafetı sadece 3 ogrencı ıstıyor onlarda serserı tarzda olanlar gerı kalanlar bu kıyafetlerın dısında sabıt kıyafet ıstıyorlar ozel okullardakı gıbı bu arada muhalefeetle alakası yok bunuda yorumcu arkadaslara soyluyrorum 10 senedır aynı partıye oy verıyorum
    Cevapla
  • Mehmet Akif ÖZEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    sevgili öğrenciler madem ki hayır,. neden sivil geldiniz öyleyse? kılık kıyafet serbest dendi, okul kıyafeti giyemezsiniz denmedi. okul kıyafetiyle gelseydiniz öyleyse. anlaşılan çocuklar hayır demek için öğütlenmiş. yazık, yazık ki hem de ne yazık. milletimiz baskıya alıştırılmış. aslında kılık kıyafet serbest olmamalı! okullarda dayak serbest olmalı! hatta falakaya bile yatırılmalı çocuklar! bazıları sırf hükumete inat olsun diye karşı çıkıyor bu serbestliğe. saygılar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı