Yozgat

TOKİ Başkanı Turan Yozgat'ta

13:12 25 Mart 2016
TOKİ Başkanı Turan Yozgat'ta

Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Boğazlıyan kentsel dönüşüm projesinin örnek olduğunu söyledi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde eski sanayi sitesinde uygulamaya konulan kentsel dönüşüm inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Boğazlıyan Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında 285 konut, 3 ticari blok, belediye binası ve kültür merkezinin yapılacağını ifade eden Turan, "Belediye hizmet binasının haziran aylarında bitirilmesi planlanıyor. TOKİ olarak amacımız burasını en kısa sürede bitirip, hizmete açmaktır. 33 milyon 330 bin liralık dev proje Boğazlıyan'a hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Belediye Başkanı Hamdi Erdal ise eski sanayi sitesinde sosyal tesisler, konutlar, iş merkezleri ve yeşil alanlarla örnek bir kentsel dönüşümün hayata geçeceğini belirtti.

İnşaat alanında çalışmaların çok hızlı şekilde devam ettiğini aktaran Erdal, "Dev bütçeli yatırımlardan biri olan ve ilçe merkezinde modern bir kimliğin kazanılmasına önemli katkılar sağlayacak projenin Boğazlıyan halkına kazandırılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.