Rusya’dan ilk charter uçak Antalya’da

Rusya ile Türkiye arasındaki charter uçuşların yeniden başlatılması yönündeki anlaşmanın imzalanmasından sonra ilk charter uçuş gerçekleşti.

Rusya’dan ilk charter uçak Antalya’da
Rusya’dan ilk charter uçak Antalya’da
GİRİŞ 02.09.2016 20:22 GÜNCELLEME 02.09.2016 20:31
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Antalya’nın turizmdeki en büyük iki pazarından biri olan Rusya Federasyonu ile yaklaşık 8 aydır devam eden charter uçuş yasağı, 28 Ağustos 2016 günü Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev tarafından imzalanan kararname ile kaldırıldı.

SU TAKIYLA KARŞILANDI

Türkiye’ye yönelik yasağın kaldırılmasının ardından Rusya’dan ilk charter uçuş bugün yapıldı. Moskova’dan kalkan Royal Flight Havayolları’na ait Boeing 767 tipi uçak, 309 yolcusuyla saat 19.55’te Antalya Havalimanı 2’nci Dış Hatlar Terminali’ne indi. Uçak, su takıyla karşılandı.

Rus turist kafilesi, Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, havalimanı yetkilileri ve Odeon Tur firması temsilcileri tarafından karşılandı. Bu yıl charter uçuşla Antalya’ya gelen ilk Rus turistler, 2’nci Dış Hatlar Terminali’ne körükten giriş yaptı. Rus turist kafilesine çiçekle bir tarafında Türk, diğer tarafında Rus bayrağı bulunan kokart armağan edildi. İlk charter uçuş Odeon Tours-Coral Travel firması aracılığıyla gerçekleşti.

YORUMLAR 29
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    antalyaya turist gelmezden once temizlik lazimdir.antalyada turizimcilerin buyuk kesmi dolandiricidir.bu adamlarin savcilarla avokatlarla polisle belediyye iscileriyle is birliyi vardir.yillarca dolandiricilar dolandiriyor ama ceza yok.savci takibsizlik karari cikariyor.bu adamlar turkiyenin kanunlarini kabul etmiyor.defalarca turist ve yatirimcilari dolandiranlar hala da sokakda ve keyfi alemde.isimleri antalyanin adalet sarayinda.aralarinda sahte kira kontratlari vergikacakciligi yapanlari vardir.
    Cevapla
  • azad 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    tabiki hoş geldiler, uzun sürmez avrupa ülkeleride gelmeye başlarlar, tekki biz dik ve vakur duruşumuzu değiştirmeyelim !
    Cevapla
  • Necmettin 7 yıl önce Şikayet Et
    İşimiz gücümüz yağcılık...
    Cevapla
  • Ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kymete falan binmezler merak etmeyin. Ruslar her ne kadar soğuk ve ters görünseler de yabancılar içinde en iyi diyalog kurduğumuz insanlardır. Bize benzerler aslında derinlemesine bakarsak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri