İngiltere'den küstah Türkiye haritası!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına yönelik uyarı yayımlayarak 24 Haziran’da gidilmemesi gereken şehirler adı altında skandal bir harita yayımladı.

İngiltere'den küstah Türkiye haritası!
İngiltere'den küstah Türkiye haritası!
GİRİŞ 15.06.2018 12:15 GÜNCELLEME 15.06.2018 12:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Batı, Türkiye üzerindeki kirli oyunlarına turizmi alet etmeyi sürdürüyor. İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın yurtdışına çıkan İngiliz vatandaşlarına ilişkin yolculuk uyarıları yaptığı sayfasında Türkiye’ye ilişkin skandal bir uyarı yapıldı. Bilgi notunda 24 Haziran seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Türkiye genelinde protesto gösterileri ve yürüyüşler yapılacağını dolayısıyla İngiliz vatandaşlarının kalabalık yerlerden uzak durmaları uyarısı yapıldı. Bakanlık bir de skandal bir harita yayımlayarak gidilmemesi gereken şehirleri farklı bir renge boyayarak adeta propaganda yaptı. 

HDP'NİN KEMİK OY TABANI 

 

 

Uyarı notunda seçim sonrası seçim sonrası Türkiye’de gidilmemesi gereken kentler arasında Tunceli, Diyarbakır, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak ve Hakkari gösterilmesi de dikkat çekti. HDP’nin kemik oy tabanına da sahip olduğu bu kentlerle ilgili uyarı yapan bakanlık kışkırtıcılığını ortaya koymuş oldu. 

İNGİLTERE KENDİ AYAĞINA SIKTI

Uyarıda dikkat çekici bir başka notta proje terör örgütleri FETÖ ve YPG’ye ilişkin geldi. İki proje örgütün İngiltere’de terör örgütü olarak değerlendirilmediğinin altı çizildi. Böylece İngiltere’de hükümetin resmi bir bakanlığı ağzıyla FETÖ’nün ve YPG’nin ülkede terör örgütleri olarak kabul edilmediği de ifşa edilmiş oldu.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 20
  • Oralarda 5 yıl önce Şikayet Et
    Turistin ne işi var Turist diye ingiliz ajanlarını uyarmış tır. Oralarda gömülmesi gereken. Yerli ve yabancı çok ajan vardır askerimiz polisimiz inşallah haklarından gelir...
    Cevapla
  • Birgarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bunlarla ortak milli jet motoru ureteceiz oylemi ????? Mili projrlerde secilecek mutefikler abd ab rusya cin gibi eline musluman kanı bulaşmış ülkeler yerine g.kote japonya gibi müslüman katletneyen ülkeler olmalı tank motorunu almanlar yerine toyotafan alırsak problem olmaz milli jet motorunu inglitete yerine japon veya g.kore ile ortak ütetirsek problem olmaz uzunenzili hsva savunma sistemi s 500 rudya bizle ortak utetmez ama japınya ve k.kote seve seve geliştirir ve fabrikayıda türkiyeye kendi elleriyle kurırlar ( japonysnın cin ve rusya ile problemleri var ama silahta üteyemiyor türkiye bunu degerlendirmeli )
    Cevapla
  • Gundogmuslu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülke Bir turiste niye sınırsız dolaşım vizesi veriyor anlamıyorum, tatile gelecek turist rezervasyonu yoksa vize vermeyin, ve rezervasyonunun olduğu otel bölgesinin dışına çıkartmayın, dağda bayırda tek başına bu kafirler geziyor kimse bişey demiyor ama biz gezince ormancısı bir taraftan,jandarma diğer taraftan sorguya çekiliyoruz.
    Cevapla
  • Turist ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay beeeeeee... çok turistik bir bölge... acaba öyle mi yoksa casuslarının ve misyonerlerinin cirit attığı bir bölge mi?
    Cevapla
  • genç 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafirler kafirliğin en alasını sergiliyorlar sabah başka akşam başka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor