2018 PTT memur alımı sınav sonuçları! (GAZİSEM) Sorgulama sayfası...

Bu sene itibariyle Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) 5 bin personel alımı için düzenlediği sınav sonucu için geri sayım başladı. Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİSEM) tarafından 12 Ağustos 2018 tarihinde yapılan sınavın sonuçları 20 Eylül 2018 tarihinde açıklanacak.

2018 PTT memur alımı sınav sonuçları! (GAZİSEM) Sorgulama sayfası...
2018 PTT memur alımı sınav sonuçları! (GAZİSEM) Sorgulama sayfası...
GİRİŞ 20.09.2018 09:44 GÜNCELLEME 20.09.2018 09:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

5 bin PTT yazılı sınav sonuçları için heyecan dorukta. Binlerce kişinin 12 Ağustos 2018 tarihi itibariyle girdiği Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) A.Ş. 2018/1 Personel Alım yazılı sınav sonuçlarının 20 Eylül 2018 tarihinde açıklanması bekleniyor. Sınav giren ve konu ile ilgili detayları öğrenmek isteyen adaylar PTT sınav sonuçlarının saat kaçta ve nereden açıklanacağı merak etmeye başladı. Hal böyle olunca günün en çok arananlar listesine giren ve Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİSEM) tarafından uygulanan sınavın ayrıntıları belli olmaya başladı.

SINAV SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

 

PTT SINAVI BARAJ PUANI KAÇ OLARAK BELİRLENDİ?

PTT personel alım sınavından 70 puan ve üstü alanlar;

Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuru yapabilecek

PTT personel alım sınavından 60 puan ve üstü alanlar;

Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (PTT'de çalışan firma elemanı), Postacı, Postacı (PTT'de çalışan firma elemanı) pozisyonlarına başvuru yapabilecek.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT)

SONUÇLARA NASIL İTİRAZ EDİLECEK?

Yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna ilişkin itirazlar, sonuçların yayınlandığı günü takip eden 7 (yedi) gün içerisinde yapabilecek. Yazılı ve sözlü sınav sonucu itirazına ilişkin hususlar sınav sonuçlarının yayınlandığı tarihte adayların erişimine açılacak.

5 bin personel alımının yapılacağı PTT sınavının sorularına itiraz için adaylar,  PTT'nin 1840 no'lu posta çeki hesabına 30 TL itiraz ücreti yatırıldığını gösteren belge ve itiraz gerekçesini gösteren dilekçe ile gazisem@gazi.edu.tr e-mail adresine yapacaklardır. 

Sınav sorularına yapılacak itirazlarda adayların;

T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, iletişim bilgileri ve imzasının yer aldığı bir dilekçe olmalıdır.

İtiraz ücretine ilişkin dekont bulunmalıdır.

İtiraz gerekçesi açık ve net bir şekilde yazılmış olmalıdır.

İtirazlar belirlenen itiraz süresi içinde yapılmalıdır.

Ayrıca sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.

GÖREVE BAŞLAMALAR NE ZAMAN OLACAK?

Yazılı ve sözlü sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adayların atama işlemlerine, yazılı ve sözlü sınav sonucunun ilan edildiği tarihten itibaren belirli dönemler halinde en geç bir sene içinde başlanılacak.

YORUMLAR 1
  • abit aykurt 5 yıl önce Şikayet Et
    kac aldim
    Cevapla