ABD'nin skandal kararının arkasından petrol çıktı! Dünya çalkalanıyor

Trump, Golan Tepeleri üzerindeki İsrail egemenliğini dün attığı imzayla resmen tanıdı. Kararın arkasında yatan neden ise şaşırtmadı. Bölgede Amerika merkezli Yahudi şirketinin petrol kuyuları var.

ABD'nin skandal kararının arkasından petrol çıktı! Dünya çalkalanıyor
ABD'nin skandal kararının arkasından petrol çıktı! Dünya çalkalanıyor
GİRİŞ 26.03.2019 17:25 GÜNCELLEME 26.03.2019 18:34
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

İsrail'in Filistin topraklarında sürdürdüğü işgal ABD Başkanı Donald Trump'ın göreve gelmesi ve Yahudilere verdiği güvencelerle artarak devam ediyor.

Arap dünyası ayakta! ABD'ye peş peşe sert tepkiler

Trump, geçtiğimiz yıl Filistin'in başkenti olan Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ve büyükelçilik binasını bu kente taşınması kararının ardından, dün de skandal bir imza attı.

"GOLAN TEPELERİ İSRAİL'İNDİR" DEDİ

 

 

Donald Trump, Netanyahu ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'ne "İsrail toprağıdır" dediği imzayı attı. Bu karar imzalanırken ABD'den güç alan İsrail de Gazze'yi bombalıyordu.

2015 yılında Time Of Israel gazetesinde yer alan

YORUMLAR 70
  • emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş,Golan tepeleri ile bitmeyecek ey müslümanlar.Arz-ı Mevud dediğimi< rüya için çok çalışacaklar.Eğer Müslümanlar,küçük yılanı şimdiden ezmezsek,sıranın bize geleceği zaman pek uzak değil.Nil'den Fırat'a kadar,adamların rüyası.Ama biz ne yapıyoruz,birbirimiz ile uğraşıyoruz.Seçim diye,ayrı Dünyaların toplumu olduk.Eğer bu devran böyle devam ederse,yarın bir saldırı olduğunda,dışlanmış olan insanlar,bu ülkeye karşı duracaklar.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    ey millet ey müslüman kardeşim uyan bu sarışın şeytan twitle dünyayı yönetmeye çalışıyor. adım adım ülkemizi de işgale yöneliyor. şu an etrafımızda bir sürü hava savunma sistemleri ve radar sistemleri, binlerce orta ve ağır balistik füzeler çevremizde. buna güçlü bir şekilde dur demenin zamanı. bu milleti içerde seçimlerle yorarken bizi bölmenin derdindeler. yemeyin bu zokayı. uyanık olalım. baskılara boyun eğmeyelim
    Cevapla
  • Abdullah Er 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare petrolü devre dışı bırakacak buluş.
    Cevapla
  • Birisi 2 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayıca az olan israil her dönem Arap ordularını perişan etti. Zilletin gölgesi üstlerinden gitmiyor. Kıblesi, ABD, imanı servet ve saltanat olanlar bu durumdan şikayetçi değil elbette. “Şüphesiz ki, bir kavim kendi durumunu değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez.Rad 11 “ belirtildiği üzere buradaki halk zulme razı kaldıkça değişen bir şey olmaz.
    Cevapla
  • Birisi 1 5 yıl önce Şikayet Et
    İngilizlerle işbirliği yapıp Osmanlı’yı bölgeden çıkaran yahudileşmiş Arap kabileler ( sözüm Arap halklara değil) ihanetlerinin karşılığını, sınırları cetvelle çizilmiş uyduruk topraklarla aldılar. Ama Allah bu ihanetlerinin karşılığında başlarına İsrail’i musallat etti.
    Cevapla
  • DogruSoyler 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail Arap yönetimlerin başlarına musallat değil.. Ortada bir anlaşma ve danışıklı dövüş var.. Arap yönetimlere o topraklar ve yönetim hakkı batılıların her istediklerini yapmak için verildi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu