Bakan Albayrak'tan çarpıcı 'ABD' çıkışı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Türkiye-ABD ekonomik ilişkileri ikili ilişkilerimizin motoru olmalı, geleneksel güvenlik ortaklığımız kadar da güçlü olmalıdır' dedi.

Bakan Albayrak'tan çarpıcı 'ABD' çıkışı!
Bakan Albayrak'tan çarpıcı 'ABD' çıkışı!
GİRİŞ 16.04.2019 04:40 GÜNCELLEME 16.04.2019 04:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yaptığı açıklamada, "Türkiye-ABD ittifakını derinleştirmek için sorunların bizi pozitif bir ajandayla geleceğe bakmaktan alıkoymasına izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak, ikili ilişkilere değinerek, "NATO çerçevesinde Türkiye-ABD güvenlik ittifakının tarihi derinliği ve kurumsal gücü ikili ilişkilerimizin temel taşıdır" dedi.

Bakan Albayrak, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Türkiye-ABD ekonomik ilişkileri ikili ilişkilerimizin motoru olmalı, geleneksel güvenlik ortaklığımız kadar da güçlü olmalıdır."

YORUMLAR 14
  • tedbir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu siyasettir beyler. herkes birbirine dost yahut düşman diyor.
    Cevapla
  • Bulent 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Dünyanın düşmanıdır
    Cevapla
  • Yaşar dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayıdan post olmaz ABD den dost olmaz
    Cevapla
  • Y.D. 5 yıl önce Şikayet Et
    Evrende Kapital için bizim kelimelerle anlatamadığımız ve hatta anlatmaya kelime bulamayacağımız katlimlar,soykırımlar,darbeler,iç ayaklanmalar yapan bunları yaptırdığı tüm terör guruplarının iplerini elinde tutan bir ülkenin toprağını fütursuzca başka ülkenin başkenti veya malı ilan eden adamlara herkez boyun eğerken REİS siz ŞEYTAN sınız dedi.Unutma Enişte bu saatten sonra eğilip bükülmeyelim biz doğrunun arkasındayız.
    Cevapla
  • Musafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana katılmıyorum sayın bakanım abd bize hiç birzaman dostane davranmadı ileriye dönük politikalarında 90 derece dönüş beklemek sadece bir hayal kurmak olur. Artık yerli ve milli bir duruşa ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen islam düşmanından ne beklenir ki kendi yolumuzu kendimiz çizmeliyiz güçlü olacaksak düşman saldırısına karşı kendi projemizi geliştirmeliyiz bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı