Dev şirketten Huawei'ye şok! Siparişleri askıya aldı...

Microsoft, kendi işletim sistemiyle çalışan ve firmanın farklı içeriklerine erişimi olan Huawei ürünleri siparişlerini askıya aldı.

Dev şirketten Huawei'ye şok! Siparişleri askıya aldı...
Dev şirketten Huawei'ye şok! Siparişleri askıya aldı...
GİRİŞ 24.05.2019 12:04 GÜNCELLEME 24.05.2019 13:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

South China Morning Post gazetesinin haberine göre, ABD Huawei kara listeye alarak, firmanın ABD teknoloji firmaları ile bağlantıları kesmeyi amaçlıyor.

 

 

Haberde, Microsoft'un kararının, Huawei ile bağlarını tamamen kesmesi anlamına gelmediği, sadece siparişlerin askıya alındığı belirtildi ve Microsoft işletim sistemi kullanılan Huawei cihazlarının güncelleme ve güvenlik hizmetlerinden yararlanmaya devam edeceğine işaret edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarin bir kac tanesi ni okudum ama malesef cok bilgi eksikligi var...Meselenin özü 5G teknolojisi
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne batması? Huawei abd, ab şirketlerinin çalışarak ürettiği patent haklarını ihlal ediyor. Ona karşı önlem alınıyor. Huawei batar mı? Büyük ihtimal. İş ahlakı olmadığı için batsın zaten. Bu arada abd iyimi sanki? İkisi de birbirinden beter. Biz kendimize bakalım onlar birbirini yesin.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan sistemleri batıyor bu yüzden Huawei,ye saldırıyorlar? asıl darbe Çin,in Yeni Huawei işletim sistemini 2020,ye kadar devreye sokunca gelecek!. o zaman Amerikan firmaları çakılacak.
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Teknolojik savaş devam ediyor. Ülke olarak bizde önlem almalıyız. Yerli yazılımlar üretmemiz şart.
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    Microsoft ve amerikan tekeli yazımlara rekabet edecek firmaların çıkması gerektiği artık gün gibi ortadadır. Amerika batıyor mu evet. Ama ben batarsam herkezi batırırım diyor. Bu aç gözlü canavarı ya doyuracaksın ya öldüreceksin. Bizlerde birlik olamadığımız sürece öldürebilecek bir güç göremiyorum. Bu durumda canavar yapması gerekeni yapıyor ama biz yapamıyoruz. Biz derken tüm ümmeti Muhammet + ingiliz olmayan diğer ülkelerden bahsediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!