Rusya'dan AB'ye, Türkiye ve Doğu Akdeniz mesajı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Avrupa Birliği’nin (AB) Türkiye’ye Doğu Akdeniz’deki keşif sondaj çalışmalarından dolayı tek taraflı olarak getirdiği yaptırımlara desteklemediklerini belirtti.

Rusya'dan AB'ye, Türkiye ve Doğu Akdeniz mesajı!
Rusya'dan AB'ye, Türkiye ve Doğu Akdeniz mesajı!
GİRİŞ 18.07.2019 05:12 GÜNCELLEME 18.07.2019 05:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AB'nin, Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri nedeniyle Türkiye'ye getirdiği yaptırımlara tepki gösteren Zaharova, bugünkü basın brifinginde, “Yaptırım baskısının bir araç olmadığından hareket ediyoruz. Gerçi bu maalesef artık günümüz uluslararası ilişkilerinin bir faktörü. Ama kesinlikle diplomasi cephaneliğinden değildir ve kesinlikle uluslararası politikanın temelinde yer almamalı” ifadelerini kullandı.

 

 

Zaharova, BM Güvenlik Konseyi’nin izni olmayan her türlü yaptırım etkinliğine “son derece olumsuz” yaklaştıklarını ve tek taraflı adımları kabul edilemez gördüklerini de sözlerine ekledi.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 11
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa ülkesi olmasina ragmen yüz yillaridr avrupalilarin dü$man gözyü ile baktigi hatta NATO yu bile rusyaya kar$i kuran avrupalilar rusya ile asla asla asla ayni dinde imandada olsalar asla DOST olmazlar.Misir BAE.Türkiyeye dostmu.??? avrupalilarin ruslara dü$manligi yunanlilarin Türkler olan dü$manligi gibidir.Aralarindada cok cok vah$ice sava$larda olmu$tur..Putinde Erdogan gibi ülkesini korumak insanlarina güzel bir gelecek hazirlamak icin gayret ediyor.Dost olmak ba$ka birlikte geli$mek yan yana olmak ba$ka.ilgili makamlara duyrulur.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    KUR'AN MAİDE SURESİ 51nci Ayet : " Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları gönül dostları edinmeyin. Onlar birbirlerinin gönül dostlarıdır. Sizden kim onları gönül dostu edinirse o, onlardandır. Allah, zalimler toplumunu doğruya ve güzele kılavuzlamaz." !! BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır ...
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    eee hava sahamizi nasil koruycaaaz hidir midir bey.?
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    en azından bizi destekleyenler var tşkler rusya
    Cevapla
  • Zamir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rusya daha geçen hafta "Türkiye'nin Akdeniz'deki faaliyetlerinden endişeliyiz" dememiş miydi? Moskof'a güven olmaz.
    Cevapla
  • Abdulmetin 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Putin Berke Han gibi müslüman olsa sonra bütün Rusya nın hidayetine vesile olsa sonra hülagü yü.tepeledikleri gibi bizde hep bareber abd notu yu tepelesek.Ol de oluverir Ya Rabb.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı