Erdoğan: Bazı memurların 2-3 tane arabası var

İl Başkanları toplantısında Türkiye’nin ekonomisinin her geçen gün iyiye gittiğine dikkat çeken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, buna memur maaşlarında yapılan artışları ve bazı memurların 2-3 arabası olmasını örnek gösterdi.

Erdoğan: Bazı memurların 2-3 tane arabası var
Erdoğan: Bazı memurların 2-3 tane arabası var
GİRİŞ 13.06.2012 14:52 GÜNCELLEME 13.06.2012 15:02
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Erdoğan şunları kaydetti:
“Biz popülizmi tercih etmedik. Olması gereken neyse bunu yaptık. Memur kardeşimize şunu söylüyoruz: ‘Biz sizi enflasyona ezdirik mi? Ezdirmedik. Size 4+4 artış yaptık. Enflasyon bundan fazla olursa ödeyeceğiz. Az olursa üstünü almayacağız. Biz sendikalara şunu söylüyoruz: ‘Biz bu paranın sahibi değil emanetçisiziyiz. Biz bunu iyi yönetemezsek yarın maaş ödeyemeyen devletle karşı karşıya kalırsınız. Biz yönetimdeyiz siz memurlarımızsınız, işçilerimizsiniz. Büyüdükçe geliştikçe alınacak zamlar da daha fazla olacaktır. Ama şu an gösterge bu. Bunu daha ileri götürürsek bu yatırımları yapamayız. Öyle memur kardeşlerimiz var ki 2 değil 3 olsun eyvallah ama hanımının altında kendi altına araba var. Daha önce böyle bir şey var mıydı? Yoktu. Ben tavsiye ediyorum araba alacağına ev al. Önce başını sokacak bir evin olsun. Buna da bir öncelik yap daha güzel olur.”

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 65
  • cemmil 11 yıl önce Şikayet Et
    memurun eşi memursa. eşler memursa iki arabası olabilir.gerisinin dünya gözüyle bir arabası vardır.ama çoğu ev aldı sebep olandan allah razı olsun var diye verileni elinden almıyacaksınız herhalde şirket sahipleride mallarını kaça katladılar ülke olarak zenginledik değilmi onlarada devletin imkanlarını son haddiyle kullanıyor diye neden kimse sormuyor.vergi indirimi teşvik hop cebe neden çalışanın aldığı üç kuruş hep ağızlardada şu para babalarının devlet imkanları hiç gündeme gelmiyor galiba çalışanın hiç dostu yok milyonları götürenler hiç görülmez ama çalışana üç kuruş devlet batırır hey be ne devletiz en iyisi beleşe çalışacak memur ilanı verelim yada çalışana aylık patates verelim aç kalmazlar arabalarınıda satarlar bir öneri...
    Cevapla
  • KARADENIZ KARASIN 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakan doğru söylemiş. değerli memur arkadaşlarım abilerim bu ramazanda fitrelerimizi milletvekillerine verelim biz.
    Cevapla
  • Kamuran DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    milletvekilleri maaşı. acaba diyorum milletvekillerine verilen maaşların emanetçisi kim acaba merak ediyorum bu işi kim ne kadar çalışıyorsa ona göre maaşla çözün gerisi teferruat gece çalışanla gündüz çalışanı bayramda yatanla bayramda çalışanı hafta sonu yatan la çalışanı ayırt edin bu iş biter boşa gazel okuman artık...
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    ağer çalıyorsa hesap sor yoksa memura düşman etme herkesi. mal beyannamelerini 5 yılda bir neden veriyoruz. kontrol edin iki arabası olanı. uyumsuzluk varsa hesap sorun. bu nedir hergün yok %1 zam daha verirsek yunanistan oluruz, yok az çalışıyorlar, yok iki arabası var. herkes memur düşmanı oldu ülkede. neden hatalıya hatasını ödetmiyorsunuz yada söylemiyorsunuz da tüm memurlara düşman ediyorsunuz vatandaşı.
    Cevapla
  • İsmail DOĞAN 11 yıl önce Şikayet Et
    hasan argünağa. ya sen yazdıklarını bence bi kere oku ondan sonra gönder tuşuna bas niye mi sen burda ak partiyi övmüşsün demekki 20 yıl önce memur ev almayı bile haya edemiyor şimdi 10 yıl borçlanarak ev alıyor eeeeee bu da memura zam demek ki iyi yapılmış manasına gelmez mi ???? hasan bey art niyetle yazmış ama bu ce ha pe ve me ha pe zihniyeti olduktan sonra ak parti 10 yıl daha iktidar ::::))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle