Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendinin odası

İsmailağa Cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendinin Beykoz Çavuşbaşı'nda kaldığı eve ait görüntüler yayınlandı. Görüntülerde bazı eşyalara dikkat çekilmesiyse merak uyandırdı.

GİRİŞ 06.10.2012 12:20 GÜNCELLEME 06.10.2012 14:40
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

marifetdernegi.org adlı internet sitesinde yayınlanan fotoğraflarda İsmailağa Cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendinin yatağı, dolabı ve bazı kişisel eşyaları görülüyor. 

Son derece sade bir dekorla döşenmiş odada bazı eşyalar da dikkat çekiyor. Görüntülerde yakınlaştırılarak verilen bölümlerde duvardaki tablo, fanus içinde üzerinde ayetler yazılı örtü ve komodin üzerinde bir ibrik dikkat çekiyor.

Sitede ayrıca Hocaefendiye yurt içi ve yurtdışından yapılan ziyaretlerden fotoğraflar da yer alıyor.


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 28
  • Sezen 9 yıl önce Şikayet Et
    O bir peygamber degil ama sizden daha iyi hayirli insant
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın ferfecir yorumları okuduğumu belirtmek için yazdım. geçmiş yorumlarda hafızamda kalıyor.sayın translator 11 nisan'daki yorumunda da yemek vadi vardı acelesi yok.yemek deyince tasavvufu feda etmediği hiçbirşey olmayan yalnız biri olarak iştah şurubuna benzetiyorum.yemek yiyene gerekmemesi maneviyatla hemhal olan için.havada uçmak bile sünnet-i seniyyeye uymanın yerini tutamaz.imam-ı rabbani hazretlerinin mektubatında amellerde sünnet-i resulullah'ın olanların cenab-ı hakk'a altın tabaklarda arzedildiği belirtilir.bizler burada yorum-sohbet kabilinden yazıyoruz.mutlak görüşüm yok.yorumları eksiksiz okuyorum.herkese saygı ve teşekkürlerimi arzederim.tabi emek çeken haber7 görevlilerine de.
    Cevapla
  • Abdullah Ademoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    efendi hazretleri mevla teala hayırlı uzun ömürler versin. rabıta kişinin sevdiğini hayal etmesidir tıpkı senin eşini cocuğunu ölmüş anneni babanı ,uzak bir memlekette gözünü kapatıp düşünüp hayal ettiğin gibi
    Cevapla
  • Ali Özbey 11 yıl önce Şikayet Et
    translator: müritler şeyhi kurtarıcı,şefaatçi,himmetçi görüyor. himmet dünyada da oluyormuş.bir mürit hocasından duydum.50 yıl önce ölmüş bir zatın ,şu andaki bir kişiye himmet edebileceğini,himmet ettiğinde ise,imkansız olan şeylerin başarılabileceğini söylüyordu.örneğin,sen tecrübesiz, tüy sıklet güreşcisin diyelim,rakibin ise ağır sıklet ve çok güçlü,tecrübeli senden.ve sizi güreştiriyorlar. eğer mevta olan zat,sana himmet ederse,o zaman o azman güreşciyi,yeniverirsin.olaya bak.şimdi soruyorum,müslümanlar neden üretken (ilim-bilim-teknik) değil ve neden hep emperyalistler için tehdit bile olamamış? anlaşılmıyor mu?
    Cevapla
  • Ali Özbey 11 yıl önce Şikayet Et
    istanbul'da bir tarikat mensubu evde oturuyor,70 bin defa şu tesbih,70 bin defa bu tesbih. bir de deniyor ki 70 bin defa şu cümleyi tekrar edene,şu kadar köşk,70 bin defa bu cümleyi tekrar edene bu kadar huri vs... yani,ALLAHın c.c. rızasına nail olunuyormuş böylece.ama,aynı istanbulda mezarı olan sahabeler (peygamberiizin arkadaşları) var.en tanınanı ise,eba eyyüp el ensari (halit bin zeyd).bu mücahit sahabe de,ALLAH'ın c.c. razı olduğu bir kul olmak istiyor.ve ,93 yaşında taa medine'den kalkıyor ve istanbul'daki şirk ve zulüm diktatörlüğünü (doğu roma) yıkıp,insanları kullara ve kulların üretimi şirk sistemlerine kullluktan kurtarıp, sadece ALLAH'a c.c. kul olmaya davet etmeye çabalıyor.istanbul'daki sahabeler ile istanbul'daki müritler arasında sizce bir fark yok mu?hangisinin izlediği mantık ve tavır doğru? ki ,bu soruyu sormaya da gerek var mı ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler