Elazığ

Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:

22:28 26 Ağustos 2015
Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:

"Denizlispor maçından kesinlikle üç puanla ayrılmak istiyoruz. Milli maç arasından önce bizim için çok büyük bir moral olacak."

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile yapacakları maçta elde edecekleri galibiyetin, milli maçlar arasında takıma moral kazandıracağını ifade etti. 

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan Bektaş, takımın durumunun gayet iyi olduğunu, aralarına yeni katılan futbolcuların performanslarını yükseltmek için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti. 

Futbolcuların oyun anlayışından memnun olduğunu ancak gol atmakta zorlandıkları için forvet transferi yaptıklarını belirten Bektaş, şunları kaydetti:

"Takıma yeni katılan Kenan Şahin olsun, Göztepe'den aldığımız Halil Akbunar olsun çok kaliteli futbolcular. Bir anlamda hücum hattında bize destek olacaklar diye düşünüyorum. Gol pozisyonuna girmekte zorlanmıyoruz ancak topu bir türlü gole çeviremiyorduk. İnşallah bu sıkıntılarımızı da gidererek Denizlispor maçından kesinlikle üç puanla ayrılmak istiyoruz. Milli maç arasından önce bizim için çok büyük bir moral olacak."

Bu arada Elazığspor, PTT 1. Lig'de Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.