Elazığ

Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı

17:27 06 Ekim 2015
Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "Bu vesayet rejimi dediğimiz ihtilalci yapıyı, milli iradeye saygısız yapıyı, toprağa gömme açısından başarılıyız. İnançlara zulmeden bir yapı vardı. Onların canına okumak açısından başarılıyız, elhamdülillah"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu vesayet rejimi dediğimiz ihtilalci yapıyı, milli iradeye saygısız yapıyı toprağa gömme açısından başarılıyız. İnançlara zulmeden bir yapı vardı. Onların canına okumak açısından başarılıyız, elhamdülillah" dedi.          

AK Parti'nin Diyarbakır, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Van, Batman, Bingöl, Elazığ, Hakkari, Muş, Siirt, Şırnak ve Tunceli il teşkilatlarını kapsayan "6. Bölge Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı" Elazığ Kültür Park'ta yapıldı.

Özhaseki, toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçim sonuçlarını parti olarak epeyce istişare ettiklerini anımsattı.

Genel merkez olarak araziye çıkarak bütün dava kardeşleri ve yol arkadaşlarını yerinde dinleyip yeni bir yola doğru koyulabilmek için bir karar aldıklarını belirten Özhaseki, bu anlamda kendilerinin 6 bölgeden oluşan Türkiye üzerindeki çalışmalarının sonuncusunu Elazığ'da yaptıklarını söyledi.

- "Çok başarılı bir yönetim sergiliyoruz"

"Belediyeler ya partilerini ihya ederler yahut da rezil ederler" diyen Özhaseki, şöyle konuştu:

"Allah'a hamdolsun bizim arkadaşlarımız, 20 yıldır aynı misyonu taşıyan arkadaşlarımız, neredeyse 20 yıl oldu belediyelerde destanlar yazdılar ve bunun neticesinde kurduğumuz yeni parti de 2002'de iktidara geldi. İnsanlar bizi sevdiler, yaptıklarımızı gördüler ve neticesinde bizi iktidara taşıdılar. Orada da 13 yıldır Allah'a hamdolsun çok başarılı bir yönetim sergiliyoruz." 

Bütün hükümetlerden başarılı olduklarını söyleyen Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaptığımız hükümet etme açısından, hangi bakanlıkların yaptığı faaliyetleri düşünürseniz düşünün, geçmişteki cumhuriyet hükümetleri içerisinde kıyasladığınızda en başarılı hükümet var. Başarılıyız Allah'a hamdolsun. Sabaha kadar kuyruklarda iki tane ilaç almak için çırpındığımız günleri konuşalım mı? Sigorta hastanesi ile devlet hastanesinin birleşme fikri ortaya çıktığında yine CHP ortaya atladı. Gittiler mahkemelere dava açtılar. Ne oldu ya sigorta hastanesi kimin, devlet hastanesi kimin? Bizim değil mi? Niye günde bir doktor 4 kişiye baksın, öbüründe 104 kişi baksın. 5 yıldızlı lüks otel gibi hastanelerde insanlar tedavi oluyorlar."

 "Bu vesayet rejimi dediğimiz ihtilalci yapıyı, milli iradeye saygısız yapıyı toprağa gömme açısından başarılıyız. İnançlara zulmeden bir yapı vardı. Onların canına okumak açısından başarılıyız, elhamdülillah" diyen Özhaseki, 1 Kasım'da yine millet iradesinin celbedeceğini sözlerine ekledi.                   

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.