Elazığ

Vali Zorluoğlu, şehit ve gazi dernekleriyle buluştu

17:55 21 Kasım 2015
Vali Zorluoğlu, şehit ve gazi dernekleriyle buluştu

Elazığ Valisi Zorluoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerindeki şehit ve gazi derneklerinin yöneticileri ile toplantıda bir araya geldi.

Elazığ Valisi Murat  Zorluoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerindeki şehit ve gazi derneklerinin yöneticileri ile toplantıda bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamada, Kültür Park'ta düzenlenen programda Zorluoğlu, şehit ve gazi derneklerinin tek çatı altında toplanmak üzere bölge düzeyinde federasyon ve ülke düzeyinde konfederasyon kurma çalışmaları hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldı.

Zorluoğlu, valilik olarak kapılarının her daim şehit ailelerine açık olduğunu ve validen randevu almadan ziyarette bulunabilecek kişilerin başında şehit aileleri geldiğini belirtti.

Şehit ailelerinin randevu almaya gerek görmeden valilik makamına gelerek sorunlarını doğrudan dinlediklerini ve tüm imkanları ile yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Zorluoğlu, şunları kaydetti:

''Şehit derneklerimiz de oldukça güçlüdür ve önemli faaliyetler gerçekleştirmektedir. Şehit ailelerimizin bir araya gelerek bölgesel düzeyde bir federasyon ardından da ülke düzeyinde bir konfederasyon kuracak ve seslerini ilgili makamlara tek elden doğru bir şekilde duyuracak olmalarından memnun oldum. Biraz geç kalınmış olsa da yapılan çalışma son derece doğru bir adımdır. Doğu Anadolu teşkilatlanmasının Elazığ’dan başlatılmış olmasından ve başkanlığına da bizim dernek başkanımızın seçilmiş olmasından da ayrıca gurur duydum.  Bu çalışmalarında da en büyük destekçileri bizler olacağız”. 

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.