Elazığ

24 Kasım Öğretmenler Günü

17:00 24 Kasım 2015
24 Kasım Öğretmenler Günü

Elazığ'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Elazığ'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.  

Tören, Elazığ Öğretmenevi önünde bulunan Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş'ın çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programa, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu'nda devam edildi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, yaptığı konuşmada, her öğretmenin kendi öğretmeni kadar idealist olarak mesleğini yapmasını beklediğini belirtti.

Vali Zorluoğlu, "Sizlerden yapabileceklerinizin en fazlasını yapmanızı istirham ediyorum. Bu çocuklar ancak ve sadece sizlerin ilgisi ve ihtimamı ile yetişebilirler. Memleketimizin geleceği ancak sizlerin bu özel ilgileri ile kurulabilir, bu sayede de gelişebiliriz, kalkınabiliriz" dedi. 

Programda, stajyer öğretmenler yemin etti. Emekli olan öğretmenler hizmet şeref belgelerini Zorluoğlu'ndan, "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında beyaz bayrak alan okulların idarecileri de ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin'in elinden aldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryonun sergilenmesi ile devam eden program, şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.