Elazığ

Teknik direktör Üzülmez'den Vali Zorluoğlu'na ziyaret

18:19 24 Kasım 2015 1 Yorum Var
Teknik direktör Üzülmez'den Vali Zorluoğlu'na ziyaret

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, Üzülmez, Kulüp Müdürü Ali Topal ve yardımcı antrenör Ümit Şahin ile Zorluoğlu'nu ziyaret ederek, bir süre görüştüğü bildirildi.

Teknik Direktör Üzülmez'e yeni görevinde başarılar dileyen Vali Zorluoğlu, Elazığspor'a güzel hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu. 

Elazığspor'u yakından takip ettiğini, futbolu ve izlemesini de çok sevdiğini belirten Zorluoğlu, "Mümkün mertebe Elazığspor'un maçlarını da takip ediyorum. Elazığspor'u oldukça beğeniyorum çünkü kaliteli futbol oynuyorlar. Belki çok büyük yıldızları yok ama birbirini tamamlayan oyuncuları var. Bu Elazığspor için büyük bir şans, çok büyük paralar harcayarak takım oluşturuyorsunuz ama uyum olmadığı için başarılı olamıyorsunuz. Daha küçük paralarla kurulan takımlarda bazen daha iyi sonuçlar almak mümkün alabilmektedir. Elazığspor'u da böyle değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı. 

Teknik direktör Üzülmez ise oyuncu grubunun yalnız kalmaması gerektiğini düşündüğünü aktardı. Oyuncuların yalnız kaldıklarını hissettiklerinde motive etmenin hiç de kolay olmadığını savunan Üzülmez, "Elazığ'da bir sahipsizlik var. Bu takımın geleceği için şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerekmektedir" açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ihsan kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    BEN ihsan kaya Gaziantepten yazıyorum Elazìg spor başarılar dilerim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.