Elazığ

Elazığ'da 3 kişinin çığ altında kalması

22:27 03 Şubat 2016
Elazığ'da 3 kişinin çığ altında kalması

Elazığ'ın Palu ilçesinde avlanmaya giden ve çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden 3 arkadaşın cenazeleri otopsi için morga götürüldü.

Çığ bölgesinden yakınları tarafından köye götürülen cesetlerden 2'si Palu, diğeri ise Kovancılar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde gözyaşı döktü.

Palu Devlet Hastanesi önüne gelen ilçe kaymakamı Mehmet Öztürk, yaptığı açıklamada,Kırkbulak köyündeki çığda hayatını kaybeden 3 kişinin ailelerine başsağlığı dileyerek, "Sabah saat 09.00 sıralarında arkadaşlarımız evden çıkmışlar gezmek için. Kendilerinden haber alınamayınca köylülerimiz ayak izlerinden takip etmişler ve bulmuşlar. Sonra jandarmaya haber vermişler. Olay bu şekilde bize intikal etti" dedi.

Palu ilçesine bağlı Kırkbulak köyünde yaşayan Hüseyin Yıldız (16), Ömer Güngör (15) ve Hamdullah Gürateş (17) sabah saatlerinde yanlarına aldıkları tüfeklere ava çıkmak için köyden ayrılmış, yakınlarının uzun süre haber alamaması üzerine köy civarında yapılan aramada üç arkadaşın çığ altında cesetleri bulunmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.