Elazığ

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

01:15 12 Mart 2016
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

''Bizler onu anma programlarını, Milli Görüşe olan bağlılığımızı, onun davasına ve manevi emanetlerine sahip çıktığımızı bütün dünyaya haykırmak için yapıyoruz. İnşallah bunu lafta bırakmayacağız, gereğini yerine getireceğiz. Onlar bölüp parçalamak istiyorlarsa biz tam tersine birleştireceğiz, ümmet kardeşliği ve İslam birliği şuurunu yaygınlaştıracağız. Türkiye’nin öncülüğünde iki milyara varan İslam alemini, 60 tane Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız inşallah.''

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ortadoğu'daki gelişmelere değinerek, ''Türkiye’nin öncülüğünde iki milyara varan İslam alemini, 60 tane Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız'' dedi.

Erbakan Vakfı Elazığ Şubesince, Kültür Park Konferans Salonu'nda düzenlenen "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma" etkinliğinde konuşan Erbakan, vakıf olarak Türkiye'nin ve Avrupa'nın dört bir tarafında düzenledikleri anma programlarındaki amaçlarının, sadece rahmetli Erbakan'ı hayırla yad etmek ve arkasından hayır duası okumak olmadığını söyledi.

Asıl amaçlarının Erbakan'ın İslam birliği ve dünya siyonizmi ile ilgili önemli fikirlerini ve düşüncelerini insanlara anlatmak olduğunu ifade eden Erbakan, şunları kaydetti:

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın da katıldığı anma programında, Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatını konu alan sinevizyon gösterisi izlendi, Kur'an-ı Kerim okundu.









YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.