Elazığ

Tunceli'de zırhlı aracın devrilmesi

14:45 06 Nisan 2016
Tunceli'de zırhlı aracın devrilmesi

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Murat Küpeli için Elazığ'da tören düzenlendi.

Küpeli'nin yakınları ve meslektaşları tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi morgundan alınan naaşı, Elazığ Havalimanına getirildi.

Okunan duanın ardından şehit Küpeli'nin cenazesi, meslektaşlarının omuzlarında uçağa taşındı. Bu esnada ağıt yakan ve ayakta durmakta güçlük çeken şehidin yakınlarının koluna giren Küpeli'nin meslektaşları, onlara uçağa kadar eşlik etti.

Şehit Küpeli'nin naaşı, Türk Hava Kuvvetlerine ait uçakla memleketi Mersin'e gönderildi.

Evli olan Küpeli'nin 2 ay önce kızı Büşra Küpeli'yi (2), H1N1 virüsünden kaybettiği öğrenildi.

Tören alanına gelen ve burada taziyeleri kabul eden şehidin yakınları, "Allah eşine sabır versin. 'Benim başıma bir şey gelirse, senin ailen benim aileme, sana bakarlar' demiş, Kuzum kendisi de iyiydi, iyi olduğu için Cenab-ı Allah yanına aldı" diyerek gözyaşı döktü.

Törene, Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Elazığ Emniyet Müdür Vekili Erhan Zeren, askeri ve mülki erkan ile şehidin yakınları katıldı.

Tunceli'de, zırhlı polis aracının 3 Nisan'da Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü önünde devrilmesi sonucu yaralanan 2 polis memuru, Tunceli Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Polis Küpeli, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.