Elazığ

Kadın muhtarlar Keban'ı gezdi

14:11 02 Mayıs 2016
Kadın muhtarlar Keban'ı gezdi

Türkiye genelinden Elazığ'a gelen 90 kadın muhtar, Keban ilçesini gezdi.

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında kente gelen kadın muhtarlar, Keban ilçesini ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan'ın eşlik ettiği gurubu, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı karşıladı.

Fırat Nehri ve Köprüsünü, Keban Baraj Gölü ve Hidro Elektrik Santrali ve Çırçır Şelalesini gezen kadın muhtarlar, Belediye Başkanı Atlı'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Keban Belediye Başkanı Atlı, yaptığı açıklamada, kadın muhtarların ilçeyi ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Atlı, "Kadın belediye başkanı olarak, 90 muhtarımızın bayan oluşu beni çok gururlandırdı. İnşallah bu sayı daha da artar." dedi.

Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ise, kadın muhtarlar olarak Türkiye'nin çeşitli illerini gezerek, etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

Elazığ'a düzenlenen gezi ile kültürel farklılıkları yerinde görmeyi amaçladıklarını söyleyen Erenoğlu, "Elazığ'ın yaptığı sosyal sorumluluk projelerini ve çalışmalarını yerinde görüp incelemek amacıyla da geldik. Belediye başkanımızın göstermiş olduğu teveccühü ilgiyi ve alakayı takdir ettik." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.