Elazığ

Eşini öldüren kocanın yargılanmasına başlandı

15:12 23 Haziran 2016
Eşini öldüren kocanın yargılanmasına başlandı

Elazığ'da kendisini aldattığı iddiasıyla eşini bıçaklayarak öldüren ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, tutuklu sanık Serdar Demir ve maktul Gülcan Demir'in babası İsmail Yıldırım hazır bulundu.

Sanık Demir, savunmasında, eşinin annesinin vefatından sonra akrabalarından birisiyle telefon ile görüşerek kendisini aldattığını öne sürdü.

Bu telefon görüşmelerinden dolayı aldatılma duygusuyla psikolojisinin bozulduğunu iddia eden Demir, eşinin kendisini aldattığı yönünde itirafta bulunduğu için bıçakladığını ileri sürdü.

Maktulün babası Yıldırım ise Demir ile kızı arasında bazı sorunların olduğunu iddia ederek, sanığın ceza indiriminden yararlanmak için yalan söylediğini ifade etti.

İddianamede, sanık Serdar'ın eşi Gülcan Demir'i bıçakladığı gerekçesiyle "kasten insan öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

İzzet Paşa mahallesinde 12 Nisanda bir apartmanın 3 katındaki dairede yaşayan 2 çocuk annesi Gülcan Demir (30), eşi Serdar Demir (32) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.