Elazığ

Elazığ'dan kısa kısa

16:55 21 Ekim 2016
Elazığ'dan kısa kısa

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla şehir merkezinde faaliyet gösteren kadın kuaförlerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması için belli periyotlarla gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerine kadın kuaförlerinde gerçekleştirdiği denetimle devam etti.

Denetimlerde genel temizliğin normlara uygun olup olmadığı, kuaförlerin kullandığı aletlerin temizliği, çalışma belgelerinin olup olmadığı, evrakların iş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygunluğu, hijyen ve steril koşullara uygunluğu ile müşterilere karşı tutum ve davranışları kontrol edildi.

Yapılan denetimler sonucunda eksikleri tespit edilen iş yeri sahiplerini eksiklerin giderilmesi konusunda uyaran zabıta ekipleri, gereken koşulları sağlayan iş yeri sahiplerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.


- Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi eğitimlerini sürdürüyor

Aile Psikolojik Danışma Merkezi, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde "mutlu aile huzurlu toplum" sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Uzmanlar tarafından bireylere ve ailelere karşılaştıkları sorunların kaynağına ve çözümüne yönelik rehberlik hizmetinin verildiği merkez, aile danışmanlığından çocuk danışmanlığına, evlilik danışmanlığından bireysel danışmanlığa birçok konuda kişilere yardımcı olmaya ve bilinçlendirmeye çalışıyor.

Çocukların yaşadığı davranış ve uyum problemlerinin yanı sıra, korku ve konuşma problemlerine, kişilerin yaşadığı stres, travma, kaygı, uyku bozukluğu ve boşanma öncesi sonrası ruhsal çöküntü gibi birçok sorunun çözümünde randevu sistemiyle halka hizmet veren merkez, insanlara yardımcı olma noktasında çok çeşitli hizmetler sunuyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.