Elazığ

DoubleTree by Hilton Oteli Elazığ'da açıldı

15:24 17 Şubat 2017
DoubleTree by Hilton Oteli Elazığ'da açıldı

Hilton Worldwide'in pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, Elazığ'da açıldı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Hilton Marka Sorumlusu Jeremiy Smıth, 15 yıldır Türkiye'ye geldiğini ve Türkiye'nin Hilton için çok önemli bir ülke olduğunu söyledi.

Elazığ'da Hilton oteli açıldığı için mutlu olduğunu ifade eden Smıth, "Elazığ'da açılan bu otel DoubleTree by Hilton'u temsil eden bir otel." dedi.

Elazığ'da bir iş verebilmenin ve burada bir istihdam sağlamanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Smıth, "Elazığ'da bir iş verebildiğimiz için, burada bir istihdam sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Bu tür işler yaparak bu oteli Elazığ'a kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Dört gözle dünyanın her tarafından misafirlerimizi sıcak kurabiyelerimiz ile karşılamayı bekliyoruz." diye konuştu.

DoubleTree by Hilton Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Erol da yapmış oldukları bu yatırımın bölgedeki iş adamlarına güç ve yeni yatırım yapma konusunda cesaret vereceğini kaydetti.

Otelin her iş adamının kabul edeceği büyük bir tesis olduğunu kaydeden Erol, "Bu yatırımın bölgede ekonomik olarak büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. DoubleTree by Hilton bu şehre hem prestij sağlayacak hem de istihdam sağlayacaktır." şeklinde konuştu.

Otelin hizmetlerine de değinen Erol, şunları söyledi:

"DoubleTree by Hilton Elazığ'ın bünyesinde 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda, 250 kişilik birinci sınıf restaurant, 600 kişilik balo salonu, 600 kişilik çok amaçlı salon, 90 kişilik roaf kafe, 30 kişilik vip toplantı salonu, 30 kişilik kitap okuma alanı, mescit, çocuk kulübü, loby kafe yer alıyor. Hilton Elazığ, şehre çok önemli bir katma değer katacak. Şehir merkezinde her noktaya kolay erişim imkanı bulunan Hilton Elazığ, konuklarının ihtiyaçlarını sıcak bir tasarıma sahip konforlu iç mekanıyla karşılayacak."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.