Elazığ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

15:25 19 Mayıs 2017
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Keban ve Maden ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Keban'daki törende düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Keban spor salonunda düzenlenen ilkokul, ortaokul ve liseler arası futbol ve voleybol turnuvasının kupa töreni yapıldı.

Futbol turnuvasında ilkokullar arası erkekler kategorisinde Fevzi Çakmak ilkokulu birinci, Baraj ilkokulu ikinci ve Atatürk ilkokulu üçüncü, ortaokullar arasında ise Musa Coşkun Ortaokulu birinci, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ikinci oldu.

Voleybol turnuvası kızlar kategorisinde Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, Keban Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Keskin, kazanan takımlara kupalarını verdi.

- Maden

Maden ilçesindeki tören Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Akif Sütlü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören ilçede bulunan halı sahada devam etti.

Yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından ilçe genelinde okullar arası koşu ve futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Folklor ekibi gösterisinin ardından sona eren törene Maden Kaymakamı Önder Büyükergene, Belediye Başkanı Musa Orhan, Garnizon Komtanı Yüzbaşı Ahmet Önder, Emniyet Müdürü Hüseyin Karadavutlu, Mili Eğitim Müdürü Behçet Tekdemir, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.