Elazığ

MÜSİAD, TKDK ve İŞGEM yetkililerini ağırladı

17:07 11 Ocak 2018
MÜSİAD, TKDK ve İŞGEM yetkililerini ağırladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri, Dost Meclisi Toplantısı kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Elazığ İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) yetkilileri ile bir araya geldi.

MÜSİAD'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek binasından gerçekleşen toplantıda konuşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, kente yatırımların canlanması ve girişimciliğin desteklenmesi anlamında İŞGEM projeleri ve TKDK'nın IPARD II programlarının büyük önem taşıdığını belirtti.

MÜSİAD olarak kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Uzun, "Kentimizde yatırım düşüncesinde olan arkadaşlarımızın mutlak suretle TKDK IPARD II Programının 3. çağrı ilanını incelemelerini ve Elazığ İŞGEM 2. kampüs alanını görmelerini ve sunulan önemli fırsatlardan istifade etmelerini istiyoruz." ifadelerini kaydetti.

Toplantıda, TKDK İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz ile Elazığ İŞGEM Projeleri kilit uzmanı Barbaros Tunç, yürütülen projelerle ilgili sunum yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.