Elazığ

Maçın ardından

16:46 10 Şubat 2018
Maçın ardından

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kendileri için çok önemli olan bir maçtan 3 puanla ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bulundukları konum itibarıyla kaybedilmemesi gereken zor bir maçı kazandıkları için büyük sevinç yaşadıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında istedikleri pozisyonlara giremediklerini ve çok yavaş oynadıklarını ifade eden Kalpar, topun daha fazla kendilerinde kalmasına rağmen varyasyonları deneyemediklerini anlattı.

Kalpar, şöyle konuştu:

"Karşımızda çok kapanan bir takım vardı. Dolayısıyla ikinci yarı için daha net, neler yapabileceğimizi oyuncularımla paylaştım. Oyuncularım da gerçekten söylenenleri çok iyi yaptı. Özellikle defans arkasına atılacak deparlar çok etkili olacaktı, bunu da yaptılar ve net pozisyonlar bulduk. Gölümüzden sonra çok daha net pozisyonlara girdik. Tabi önemli olan golü atabilmekti. Maçta 2, 3, 4. golleri de bulabilirdik ancak çok bariz ve çok basit goller kaçırdık. Her ne olursa olsun böyle zor bir maçı 3 puanla geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ediyorum."


- Denizlispor cephesi


Denizlispor'un teknik sorumlusu Bülent Ertuğrul ise karşılaşmada oyuncularının savunma anlamında çok iyi mücadele ettiğini ancak hücumda gerekeni yapamadıklarını belirtti.

Özelikle 60. dakikada bloklar arasındaki mesafeyi koruyamadıklarını, takımın birbiri ile uyumunun bozulduğunu ve kişisel anlamda disiplini yitirdiklerini aktaran Ertuğrul, şunları kaydetti:

"Ben sadece bu maç için görev aldım. Önümüzdeki hafta içinde yeni hocamızla birlikte inşallah bulunduğumuz konumdan uzaklaşmak istiyoruz. Çünkü ligin boyu her hafta kısalıyor. İnşallah önümüzdeki Akın Çorap Giresunspor maçıyla beraber puan ya da puanlarla tanışıp önümüze daha iyi bakarız diye düşünüyoruz, maçı kaybettiğimiz için üzgünüz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.