Elazığ

Elazığspor'da transfer çalışmaları

11:06 30 Haziran 2018
Elazığspor'da transfer çalışmaları

Aydemir, transferde çok hassas davrandıklarını, yeni sezonda çok iyi mücadele eden bir Elazığspor'u taraftara izletmek istediklerini dile getirdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, iç transferde defans oyuncusu Mehmet Yiğit ile tekrar anlaştı.

Kulüp başkan yardımcısı ve basın sorumlusu Emrah Aydemir, yaptığı açıklamada, yeni sezonun hazırlıklarına dün gerçekleştirilen ilk antrenmanla başladıklarını belirtti.

Yabancı oyuncular dışında sözleşmesi devam eden yerli futbolcuların sezonun ilk çalışmasında yer aldığını ifade eden Aydemir, "Andreas Tatos 2 Temmuz'da, Elmar Bjarnason ise 3 Temmuz'da kampa katılacak. Takımımız 11 Temmuz'a kadar çalışmalarını Elazığ'da sürdürecek. Daha sonra 14 Temmuz'da Bolu'da toplanarak ikinci etap çalışmalarına geçilecek." dedi.

İlerleyen zamanda kulübü taraftar ve kent ile bütünleştirecek projeler ortaya koyacaklarını aktaran Aydemir, şunları kaydetti:

"Geçen sezon takımımızda forma giymiş olan Mehmet Yiğit ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Adem Alkaşi, Emre Öztürk ve Mesut Saray ile prensipte anlaştık. Darıca Gençlerbirliği'nden Alperen Doğan ile de anlaşma sağlamak üzereyiz. Ayrıca Türkiye'den ve yurt dışından temasta olduğumuz futbolcular kampımıza katılacak. Transfer komitemizin görüşme halinde olduğu isimler de var. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda, kulübümüzün de bütçesi ölçüsünde transfer çalışmalarımız devam ediyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.