Elazığ

Elazığ'da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

12:34 14 Ağustos 2018
Elazığ'da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarda, 600 gram toz esrar ile 2 bin 336 paket kaçak sigara ele geçirildi, 7 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik çalışma yaptı.

Çalışma kapsamında Çatalçeşme Mahallesinde araziye uyuşturucu gömdüğü tespit edilen 5 kişi, olay yerinden kaçmaya çalışırken ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde ve kazı yaptıkları alanda yapılan aramada 600 gram toz esrar gele geçirildi.

Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak sigara ve yasa dışı tütün mamulü ticareti yoluyla terör ve organize suç örgütlerine finans sağlanmasının engellenmesine yönelik bunları piyasaya süren tablacı ve tütüncü gibi isimler altında faaliyet gösteren tütün mamulü satış yerlerine operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda 5 iş yeri ile 2 ikamette yapılan aramada 2 bin 336 paket kaçak sigara ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.