Elazığ

Dehşet! Köpekler evine dönen kadını öldürdü

13:44 20 Mayıs 2019 31 Yorum Var
Dehşet! Köpekler evine dönen kadını öldürdü

Elazığ'da çeşmeden su doldurduktan sonra evine dönerken sokakta başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Çiçek Boztaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Kırçiçeği Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan çeşmeden su dolduran Çiçek Boztaş, evine döndüğü sırada başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Yakınlarda hayvan otlatan çobanın yardımına koştuğu kadın, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan ağır yaralı Boztaş, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Yaşlı kadının cesedi, otopsi için morga konuldu.

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    devamlı olarak başıboş köpeklerin olduğu bir yerden geçmek zorundaysanız ve çevrenizde başıboş köpekler varsa ,yanınızda keskin kokulu bir spey bulundurunuz,köpek ve kedilerin en sevmediği ve korktuğu taş ve sopadan çok keskin kokulardır,çünkü koku alma duyularından dolayı keskin kokulara dayanamazlar.spey bulamassanız keskin kokulu sirke kokusuda onları kaçırır.
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl olan insan hayatıdır diğer bütün canlılar insan için vardır Allah onları insana hizmet etsin diye yaratmıştır insanı da kendisine kulluk etsin diye yaratmıştır
    Cevapla
  • tahsin 4 yıl önce Şikayet Et
    Başıboş köpeklere acilen tedbir alınmalı. Ahirzaman, insanlar gibi hayvanlar da cinnet halinde.
    Cevapla
  • Nihat AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden köse ler vardı hallederlerdi bu işi şimdi aman ha hayvan hakları kimse evcil sahipli hayvana bişey yapılsın istemiyor.sokak hayvanıymış vallahi benim o kadar hakkım yok başı boş köpekleri saldırgan olanları tespit edip itlaf edilmeli diğerleride kontrol edilmeli bi köpek 12 yavru doğuruyor be.
    Cevapla
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlara eziyet edip zehirleyenlere nekadar kızıyorsam hayvanlar tarafından yapılıncada okadar kızıyorum buna bir çözüm olmalı can almadan peki hayvan lar katledilince ortalıgı ayaga kaldıranlar söz konusu insan canı olunca nerdeler neden sesleri çıkmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.