Erzincan

Erzincan'da trafik kazaları: 7 yaralı

20:17 22 Ekim 2015
Erzincan'da trafik kazaları: 7 yaralı

Erzincan'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Rahmi Gökçe yönetimindeki 24 AE 369 plakalı traktör ile Mahmut Denizhan (37) yönetimindeki 68 EF 820 plakalı otomobil, Erzincan-Sivas karayolunun 14. kilometrelerindeki Kantarlar mevkisinde çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Mahmut Denizhan ile araçta bulunan Ümit Denizhan (30) , Aysel Yılmaz (42) ile Ayşe Melek Yılmaz (4) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erzincan-Erzurum karayolunun 12. kilometresi Hancıçiftliği köyü mevkisinde meydana gelen diğer kazada ise Erzincan'dan, Erzurum istikametine giden Erkan Çetin yönetimindeki 24 DP 065 plakalı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. 

Kazada traktörde sıkışan sürücü Çetin ile yanındaki Furkan (15) ve Hazal Çetin (15) çevredeki vatandaşlar ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı AFAD ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılarak, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Hazal Çetin'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.