Erzincan

Erzincan protokolünün kar keyfi

11:51 07 Şubat 2016
Erzincan protokolünün kar keyfi

Erzincan'daki Ergan Dağı Kış Sporları Merkezini, incelemelerde bulunmak üzere ziyaret eden il protokolü, karın cazibesine dayanamayarak kartopu oynadı. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Ergan Dağı Kış Sporları Merkezini ziyaret ederek tesislerde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından kafe alınana doğru giden protokol üyeleri, AK Parti İl Başkanı Bulut'un önde yürüyen Vali Kahraman ve Başkan Başsoy'a doğru kar topu atmasıyla protokol, karın cazibesine kapılarak kar topu oynamaya başladı. - Korumalar kar topu yapıp verdi

Bir süre kendi aralarında kar topu oynayan protokol, daha sonra oyuna kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını da kattı ancak bu sırada korumaların kar topu hazırlayarak basın mensuplarına atmaları için protokol üyelerine vermesi dikkat çekti.

Vali Karaman, kar topu oyunun ardından yaptığı açıklamada, kendisinin masum olduğunu, atılan kar topunu karşılıksız bırakamayacağını ifade ederek, "Devlete karşı bir top atışı yapıldı oradan başladı. Bizde bunu cevapsız bırakmadık. Bu top atışı basına doğru yöneldi. basında tabi boş durmadı, Sonunda güzel hoş bir ortam oluştu" diye konuştu.

Belediye Başkanı Başsoy da kar topu oynamanın kışın vazgeçilmezi olduğunu belirterek, "Kar varsa ya kartopu oynanır ya da kayak yapılır. Kendi aramızda valimiz milletvekilimiz ve sizlerle kartopu oynadık çok da güzel oldu" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.