Erzincan

Erzincan'da "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi

14:37 24 Mart 2016
Erzincan'da "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar, Erzincan’da özel bir alışveriş merkezinde izlenime sunuldu.

Erzincan'da, " 7. Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, sergi açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tarımla iç içe yaşayan ve bireylerin büyük çoğunluğunun az veya çok tarımla haşır neşir olduğu bir ülke olduğunu belirterek, "İnsanlarımız bu fotoğraf sergisini gezdiklerinde bir şekilde kendilerinden bir şeyler bulacaklardır. Ben çiftçilerimizin tamamının bu sergiyi gezmelerini ve görmelerini istiyorum. Ayrıca ülkemizin hemen hemen her yöresinden kültürleri görme imkanı bulacaksınız." dedi.

Tarıma olan ilgiyi artırmak, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflardan oluşan sergi, 27 Mart'a kadar açık kalacak.

Sergi açılışına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkan Vekili Gökhan Ulutaş, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.