Erzincan

Erzincan Valisi Kahraman kentten ayrıldı

16:43 11 Haziran 2016
Erzincan Valisi Kahraman kentten ayrıldı

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı uğurlama programında gazeteci gibi valiyle soru yöneltti.

Vali Kahraman, valilik önünde kamu kurum ve kuruşlarının müdürleri, valilik personeli, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı uğurlama töreninde katılanlarla teker teker tokalaşıp helallik istedi.

Törende Belediye Başkanı Başsoy, Vali Kahraman'ın gazetecilerle vedalaşırken bir kameramanın kamerasını alarak görüntü çekmesi ilgi çekti.

Başkan Başsoy, çekim yaptıktan sonra Vali Kahmaran'a "Erzincan'dan ayrılıyorsunuz duygu ve düşüncelerinizi alabilir miyiz. Erzincanlı hemşehrilerimizin yoğun bir ilgisi var burada" şeklindeki sorusunu Vali Kahraman, "Herkesin yanında, evlerinde olmaya çalıştık. Sadece öksüz ve yetimin değil herkesin yanında olmaya çalıştık. Zenginin de fakirin de bizim insanımız bizim kardeşimiz. İki yıl içerisinde birinci önceliğim gönül almaktı." diyerek yanıtladı.

Bir parçasının Erzincan'da kaldığı için kentten buruk ayrıldığını söyleyen Vali Kahraman, "Bir parçam burada kaldığı için buruk ayrılıyorum. Kendim İstanbul'da ya da başka yerde olacağım ama gönlüm sizlerle olacak." dedi.

Vali Kahraman ve beraberindekiler Erzincan Valiliği önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hava yoluyla kentten ayrıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.