Erzincan

Gönüllü Gençler Derneğinden yaşlılara bayram çikolatası

16:29 22 Haziran 2017
Gönüllü Gençler Derneğinden yaşlılara bayram çikolatası

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle 50 aileye bayram çikolatası dağıttı.

Kentte yaklaşık 7 yıldır hizmet veren üç yıldır dernek çatısı altında çalışmalarını sürdüren gençler, Ramazan Bayramı öncesi yaşlıları unutmayarak 50 ailenin kapısını çalıp, bayramlık çikolata, çerez ve kolonya verdi.

Dernek Başkanı Faruk Kocatürk, yaptığı açıklamada, ramazanda geleneksel hale getirdikleri "Bir çocuk, bir yetim de sen sevindir" kampanyası ile bin 500 çocuğa bayramlık elbise aldıklarını söyledi.

Kocatürk, "Çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk. Şimdi de yalnız ve ihtiyaç sahibi yaşlılarımızı ziyaret edep bayram için hazırladığımız paketleri kendilerine takdim ediyoruz. Onların hayır dualarını alıyoruz. Bu tarz faaliyetlerimiz yıl içerisinde de devam edecek. Bizlerden desteğini esirgemeyen hayırsever iş adamlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Kadınlar olarak derneğin yaptığı çalışmalara gönüllü olarak destek verdiklerini söyleyen dernek üyesi Sueda Altınel, "İhtiyaç sahibi yaşlılarımızı ziyaret edip bayram için hazırladığımız paketleri kendilerine veriyoruz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.