Erzincan

Erzincan'da 73 okula güvenlik görevlisi kura ile belirlendi

16:29 17 Ekim 2017
Erzincan'da 73 okula güvenlik görevlisi kura ile belirlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde okullarda çalışacak 73 güvenlik görevlisi kura çekilerek belirlendi.

Erzincan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen kura çekim programı düzenlendi. Müracaat eden 141 adaydan 73'ü çekilen kurayla tayin edildi.

Programda konuşan Erzincan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile il ve ilçelerde bulunan okullarda TYP kapsamında 73 güvenlik görevlisinin okullarda görevlendirileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Başvuru taleplerinin alındığı tarih itibarıyla başvuruları alınan 141 güvenlik görevlisi arkadaş arasından 73 kişiyi kura ile belirlenecek. Bizim önceliğimiz ilimizde bulunan yatılı okullarımıza güvenlik görevlilerimizi görevlendireceğiz. Kura çekimi gerçekleştirilecek 73 güvenlik görevlisinin 20’si ilçelerde geri kalan 53 güvenlikçi ise merkezdeki okullarda görev alacak." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.