Erzincan

Muhtarlık kavgası ölümle bitti!

14:25 12 Mart 2019 3 Yorum Var
Muhtarlık kavgası ölümle bitti!

Erzincan'ın Tercan İlçesi'nde muhtar adayı İsmail Şimşek ,rakibinin destekçileriyle girdiği kavga sırasında bir işyerinin vitrin camına çarpıp, kırılan cam parçalarının üzerine düştü. İki çocuk babası olan Şişmek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Erzincan'ın Tercan İlçesi'ne bağlı Mercan Beldesi'nde, beldeye 5 kilometre uzaklıktaki Gökçe Köyü'nde muhtar adayı olan İsmail Şimşek (45) ile rakibi A.Y.'yi destekleyenler edinilen bilgiye göre dün akşam kavga etti. Kavga, köylülerin araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak taraflar bugün beldede yeniden karşı karşıya geldi.

VİTRİN CAMINA ÇARPIP DÜŞTÜ

DHA'da yer alan habere göre A.Y.'nin destekçileri, Seyfettin Küçük ve Muhammed Küçük'ün bıçak, İsmail Şimşek'in çekiç kullandığı kavga sırasında muhtar adayı, bir iş yerinin vitrin camına çarptı. Kırılan cam ile birlikte düşen İsmail Şimşek, ağır yaralandı.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tercan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk babası çiftçi İsmail Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan Seyfettin ve Muhammed Küçük ise Çayırlı Tercan Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi. Polis ve jandarma belde ile köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Turgut 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle mahalle muhtarlıkları kaldirilmali
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Degdimi simdi bir can gitti...iki cocuk yetim kaldi biz iyice usuttuk kafayi
    Cevapla
  • Saim çakır 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedavadan maaş alan hiç bir işe yaramayan muhtarlar. Bir zamanlar bu muhtarlıklar kaldırılacaktı.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.