Erzurum

Karayazı'da "prestij caddesi projesi" hayata geçirildi

12:32 04 Ekim 2015
Karayazı'da "prestij caddesi projesi" hayata geçirildi

 Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı ilçesindeki prestij caddesi projesini hayata geçirdi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karayazı ilçesinin altyapı ve üstyapısına yönelik projeler kapsamında yağmur suyu hattı, asfalt ve tretuvar faaliyetleriyle birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde "Karayazı Prestij Caddesi Projesi" hayata geçirildi.

Proje kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde 24 bin metrekarelik alana 4 bin 604 ton asfalt serimi, 10 bin metrekare kilit parke taşı ve 8 bin metre bordür döşemesi ile 2 bin 600 metre yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştirildi. 

- Terör odaklarına rağmen

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, büyükşehir yatırımlarının hiçbir ilçeyi ayırt etmeksizin il genelinde eş zamanlı şekilde devam ettiğini ifade etti.

Bu çalışmalar sırasında aralarında Karayazı'nın da bulunduğu güney ilçelerinde terör odaklarının hizmetleri engelleme gayretleriyle karşılaştıklarına işaret eden Sekmen, şunları kaydetti: 

"Güney ilçelerimize hizmet götürürken kendi kurumumuz ve müteahhit firmaların araçları yakıldı. Bütün bunlara rağmen bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın da hizmetlerimizden faydalanması için ne gerekiyorsa yaptık. Karayazı halkı, alt ve üstyapı çalışmalarını görünce 'Karayazım işte şimdi bahtın değişti' diyor. Bu duygu yüklü hissiyat bana ve ekibime adeta ilham veriyor. Dün olduğu gibi bugün de hiçbir ayrım yapmaksızın Erzurum’u ilçeleriyle birlikte güzelleştirip, ilçeleriyle birlikte kalkındıracağız." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.