Erzurum

Genel seçime doğru

18:55 24 Ekim 2015
Genel seçime doğru

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Akdağ, Oltu'da vatandaşlara hitap etti

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ, "Biz bir iç güvenlik kanunu yaptık. Bu kanuna HDP, CHP karşı çıktı. Biz bunların karşı çıkmasını anlıyoruz. Ama bu kanuna Sayın Bahçeli ve arkadaşları da karşı çıktı. Bu kanun çıkmasın diye HDP ile gece gündüz uğraştılar. Sayın Bahçeli yakıştı mı? Hayatını bu millete bayrağa adamış ülkücülere yakışmadı" dedi.

Oltu ilçesindeki Kent Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde konuşan  Akdağ, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana gücünü her zaman milletten aldığını söyledi.

1 Kasım seçimleri için destek isteyen Akdağ, şöyle konuştu:

"Son üç ayda Türkiye Cumhuriyeti, PKK terör örgütüne karşı otuz üç yılda yapılmayan operasyonları yapıyor. Biz bir iç güvenlik kanunu yaptık. Bu kanuna HDP, CHP karşı çıktı. Bunların karşı çıkmasını anlıyoruz. Ama bu kanuna Sayın Bahçeli ve arkadaşları da karşı çıktı. Bu kanun çıkmasın diye HDP ile gece gündüz uğraştılar. Sayın Bahçeli yakıştı mı? Hayatını bu millete, bayrağa adamış ülkücülere yakışmadı. Biz 1 Kasım seçimlerinde bunun hesabını Bahçeli'den sormayacak mıyız ? 1 Kasım seçimlerinde memleketimizin geleceği için terörle mücadeleyi kuvvetlendirmek ve gençlerimize güzel gelecek bırakmak için bir araya geleceğiz"

Mitingde, AK Parti Eruzurum milletvekili adayı Orhan Deligöz'de bir konuşma yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.