Erzurum

"Mavi Kartaneleri" projesi

13:32 21 Kasım 2015
"Mavi Kartaneleri" projesi

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Mavi Kartaneleri” projesinde ödül töreni yapıldı

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, hazırlanan “Mavi Kartaneleri” projesinde ödül almaya hak kazanan öğrenciler, törenle hediyelerini aldı. 

Çocukları ve Gençleri Destekleme Sosyal Yardım Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan "Mavi Kartaneleri" projesinde gerçekleştirilen etkinliklere en çok katılarak ödül almaya hak kazanan öğrenciler, Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen törenle hediyelerine kavuştu. 

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı Ersin Boylu, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile kurum müdürlerinin katılımıyla düzenlenen törende, yıl boyunca katıldıkları etkinliklerde en yüksek puanı toplayan 180 öğrenci çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 

Toplum Destekli Şube Müdürü Mikail Kaya, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında Sanayi ve Mahallebaşı mahalleleri civarındaki 18 okuldan bin 146 öğrencinin katıldığını belirtti. 

Projede öğrencilerin izcilik kampı, Bolu, İstanbul ve Çanakkale gibi gezi programları, masa tenisi, satranç, buz pateni, geleneksel çocuk oyunları, kitap okuma gibi 12 değişik etkinliğe katılabildiğini ve katıldığı her etkinlik için puan kazandığını anlatan Kaya, "Proje kapsamında öğrencilerimizle vakit geçiriyoruz, öğrencilerimize polisin ne olduğunu, devletin ne olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ve bu sayede de öğrencilerimizin ileride toplumda devletine, milletine bağlı, üretken bireyler olmalarını istiyoruz" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.