Erzurum

İçişleri Bakanı Ala'ya hemşehri desteği

13:32 26 Kasım 2015
İçişleri Bakanı Ala'ya hemşehri desteği

Oltu ilçesinde faaliyet gösteren Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği'nin başkanı Hikmet Şahin, 64. Hükümet'te Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı'na atanmasından hemşehrileri olarak tarifsiz bir mutluluk duyduklarını ifade eti. 

Şahin, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında kurulan 64. Hükümet'te Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 

Ala'ya görevinde başarılar dileyen Şahin, şunları kaydetti: 

"İlçemizin evladı ve bölgemizin gurur olan, müsteşarlığından itibaren ülkemize getirdiği hizmetlerle bizleri memnun eden, her fırsatta hemşehrilerinin halini hatırını sormayı ihmal etmeyen yürekli adam, emniyetin teminatı İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’nın 64. Hükümet'te tekrar içişlerinin başında bulunması bizlerde tarifi mümkün olmayan mutluluğa sebep olmuştur. Bugüne kadar her platformda desteğimizi esirgemediğimiz Sayın Bakanımızın bundan sonra da dernek olarak her daim yanında olacağız. Sayın Bakanımıza 64. Hükümet'teki görevinde üstün başarılar, çalışmalarında kolaylıklar dileriz." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.