Erzurum

AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı:

17:38 04 Ocak 2016
AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı:

" Bizim biran önce şehrimizin potansiyeline uygun projeleri hayata geçirip, kaynaklar oluşturmamız lazım."

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, " Bizim biran önce şehrimizin potansiyeline uygun projeleri hayata geçirip, kaynaklar oluşturmamız lazım" dedi.

Ilıcalı, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, geçen yılın değerlendirmesini yaparak, yeni yılda planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidara geldiğini hatırlan Ilıcalı, "Erzurum'da seçim sürecinde partimizin tek başına iktidar olması halinde neler yapacağımızı vatandaşlara anlatmıştık. Mecliste görevlerimiz belli oldu. Her bir milletvekilimiz ayrı bir komisyonda görev aldı. O günden bu yana faaliyet içerisindeyiz. Yeni bir yıla girdik. İnşallah her türlü kötülüklerin bertaraf olduğu, güzelliklerin öne çıktığı bir yıl olur" diye konuştu.

Ilıcalı, terör olaylarının kökünün kazındığı, kalkınma anlamında projelerin hayata geçtiği bir yıl dileğinde bulundu.

Erzurum'un 5 milletvekili sürekli bir araya geldiklerini ve yapacakları işleri paylaştıklarını belirten Ilıcalı, şöyle konuştu:

"Seçimden sonra vatandaşlar işsizlikle ilgili sıkıntılarını iletiyor. İş isteyen vatandaşlara iş alanı oluşturmak için projeler üretiyoruz. Gelen taleplerde genelde birçok kişi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde işe girmek istiyor. Ancak orada belli bir potansiyel var. Ama iş isteyen arkadaşlarımıza iş bulmamız lazım. Bizim biran önce şehrimizin potansiyeline uygun projeleri hayata geçirip, kaynaklar oluşturmamız lazım. Bu projelerimiz içinde Kalkınma Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı'nı ilgilendiren konular var."

Ilıcalı, kentte hayata geçirilmesi planlanan raylı sistem, termal su ve çağrı merkezi projeleri hakkında da bilgi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.