Erzurum

Aşkale Belediyesi çalışanları iftarda buluştu

21:14 28 Haziran 2016
Aşkale Belediyesi çalışanları iftarda buluştu

Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, belediye çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Aşkale Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde Belediye Başkanı Başaran'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği, belediye çalışanlarını bir araya getirdi.

Belediye çalışanlarının birlikte oruçlarını açtığı etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Belediye Başkanı Başaran, yaptığı konuşmada, meclis üyeleriyle belediye olarak tüm çalışanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Belediyelerin devlet örgütlenmesinde, halkın doğrudan muhatap olduğu çok önemli kurumlar olduğunu dile getiren Başaran, şunları söyledi:

"Tüm çalışanlarımızın belediye idaresine karşı sorumlulukları olduğu gibi milletimize karşı da sorumlulukları vardır. Çalışan her insan, önce vicdan terazisinde kendisine olumlu not verebilmelidir. Bu yönüyle gece gündüz demeden tüm gayretleri ile Aşkale'ye ve Aşkalelilere hizmet etmeye çalışan başta belediye üst yönetimi olmak üzere, meclis üyelerimize ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın yüzde yüzünün, bizim hayır duamız olmalarını sağlayana kadar, gece gündüz demeden, yorulmadan ve yılmadan mücadele edeceğiz. Çünkü bu insanlar, asil insanlar, bu insanlar hizmetin en büyüğüne layık insanlar. Allah'ın izniyle milletimiz için memleketimiz için ilçemiz için çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.