Erzurum

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

12:58 25 Ağustos 2016
15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Başbakan Binali Yıldırım imzasıyla başlatılan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına destek verdi.

Milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile gazilere destek için başlatılan kampanyaya, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenler duyarsız kalmayarak, kampanyanın ilgili hesaplarına 17 bin lira yardımda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, yardım kampanyasına ilgisiz kalmayan öğretmenlere ve personeline teşekkür ederek, kampanyanın devam edeceğini söyledi.

Zengin, "15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız için 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası başlatıldı. Bu kampanya çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve ilçemizde görev yapan öğretmenlerimiz duyarlılık göstererek yardım kampanyasına toplamda 17 bin lira bağışta bulundu. İlçemizde görev yapan eğitim personeline yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kampanyamız eğitim sezonu açıldıktan sonra da devam edecek. Söz konusu hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.