Erzurum

Erzurum'daki EYOWF hazırlıkları

16:54 31 Ağustos 2016
Erzurum'daki EYOWF hazırlıkları

Erzurum'da gelecek yıl düzenlenecek Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYOWF) için kentteki spor tesislerinde hazırlıklar sürüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki tesislerin EYOWF'a hazır hale getirilmesi için buz ve kış sporları merkezlerindeki bakım ve onarım çalışmalarının yoğun bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından aldıkları desteklerle kentteki spor tesislerini EYOWF'a hazır hale getirmek için çaba gösterdiklerini anlatan Taşkesenligil, Türkiye'nin kış sporları merkezlerinden Erzurum'da EYOWF heyecanı yaşandığını ifade etti.

Taşkesenligil, özellikle kentte onarımı yapılan atlama kulelerinde son aşamaya gelindiğini ve kulelerin açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştireceklerini anlatarak, "Beş ayrı buz salonumuz ile Kandilli Kayak Merkezi'nde de onarım ve tadilat çalışmaları başlattık. EYOWF takviminde herhangi bir sıkıntı yok. İhalelerimizi yaptık, bitirdik, müteahhit firmalar salonlarımızda tüm hızıyla çalışıyorlar." diye konuştu.

Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali, 2017'de 11-18 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.