Erzurum

Uyuşturucu bağımlısı eski milli boksör için valilikten yardım talebi

16:20 28 Eylül 2016
Uyuşturucu bağımlısı eski milli boksör için valilikten yardım talebi

Erzurum'da eski milli boksör olduğu ve sentetik uyuşturucu bağımlılığı bulunduğu ileri sürülen 17 yaşındaki Y.Y'nin babası, oğlunun tedavisi için Vali Vekili Gürbüz Karakuş'tan yardım talep etti.

Valilik Toplantı Salonu'nda, kentteki vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması amacıyla, Vali Vekili Karakuş tarafından "Halk Günü" düzenlendi.

Karakuş, halk gününde, kent merkezi ve ilçelerden gelen vatandaşlar ile görüşerek sorunlarını dinledi.

Ekonomik durumunun iyi olmadığını ve sebze satarak ailesini geçindirdiğini ifade eden S.Y, eski milli boksör 17 yaşındaki oğlu Y.Y'nin sentetik uyuşturucu bağımlısı olduğunu aktardı.

Oğlunun geçmişte çok sayıda madalya kazandığını ancak uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle artık spor yapamadığını belirten S.Y, yardım talebini şu sözlerle dile getirdi:

"Oğlumun sağlık durumu iyi değil. Konuyla ilgili bir emniyet amiri ile görüştüm. O da beni Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne yönlendirdi. Oradaki memur bana 'Çocuğu getir görüşelim' deyince durumu oğluma anlattım ama gelmedi. Çocuğum lise ikinci sınıftayken okulunu terk etti. Erzurum'da tedavisi yok, İstanbul'da var. Mümkünse bu konuya bir el atın."

Karakuş da valilik yetkililerine gerekenin yapılması talimatını vererek gencin tedavisiyle ilgileneceğini söyledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.