Erzurum

Palandöken'de site bahçeleri asfaltlanıyor

15:47 29 Eylül 2016
Palandöken'de site bahçeleri asfaltlanıyor

Palandöken Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda site ve apartman bahçelerine asfalt serme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Bulutlar, ilçedeki birçok cami ve okul bahçesine asfalt ve kilit taşı çalışması yaparak çevre düzenlemesi gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Bulutlar, ilçede 26 mahalle olduğunu ve hepsine önem verdiklerini vurguladı.

Belediyenin aldığı karara göre daha önce site, apartman gibi vatandaşa ait bahçe alanlarına asfalt döküm işleminin yüzde 60 vatandaştan olmak üzere yüzde 40 belediye tarafından karşılandığını ifade eden Bulutlar, "Fakat gördüm ki bu uygulamamızdan vatandaşlarımız istediği gibi yararlanamamaktadır. Emekli olmaları gelir durumları da göz önünde bulundurularak aldığımız yeni bir kararla yaz sezonu boyunca Palandöken Belediyesi olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusun da daha fazla esnek davranılarak site ve apartman bahçelerine standartlara uygun asfalt serimi çalışmalarımız mevsim elverişli olduğu sürece devam edecek. Site ile bina bahçeleri ve yangın yollarını da kapsayacak şekilde bu yaz ve önümüzdeki yaz sezonun da da asfalt dökümünü sürdüreceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.