Erzurum

EYOF yarışları bitti kayak keyfi başladı

16:53 19 Şubat 2017
EYOF yarışları bitti kayak keyfi başladı

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin (EYOF 2017) sona ermesiyle yerli ve yabancı turistler, gözde kayak merkezlerinden Palandöken'de yoğunluk oluşturdu.

Türkiye'nin ev sahipliğinde 11-18 Şubat'ta Erzurum'da düzenlenen EYOF'ta Alp disiplini ile snowboard yarışları dolayısıyla pistleri vatandaşlara kapatılan Palandöken Kayak Merkezi, organizasyonun sona ermesiyle çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı.

Organizasyonun tamamlanması ve hafta sonu tatilini fırsat bilen kayak tutkunları, adeta Palandöken Kayak Merkezi'ne akın etti.

Her yıl yerli ve yabancı birçok kayaksevere ev sahipliği yapan Palandöken'de vatandaşlar kayağın yanı sıra otellerde müzik dinletisi gibi etkinliklerle de tatillerini değerlendiriyor.

Yoğunluğun yaşandığı kayak merkezinde kızak, snowboard ve kayak takımlarıyla kaymanın keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler, zaman zaman düşerek ya da birbirlerine çarparak küçük kazalar yaşadı.

Genç yaşlı birçok kişinin akın ettiği kayak merkezinde bazı ailelerin çocuklarıyla kızağa binip eğlenceli anlar yaşaması renkli görüntüler oluşturdu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.