Erzurum

Yeşilay Haftası

10:58 03 Mart 2017
Yeşilay Haftası

Yeşilayın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Oltu'da kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmak amacıyla "Sen de söz ver" sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Yeşilay Oltu Şube Başkanı Ahmet Kalkan, özellikle ilk ve ortaokul seviyesinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla sınıflarda etkinlikler yapıldığını söyledi.

Yeşilayın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirten Kalkan, "Her yıl 1-7 Mart'ta kutladığımız Yeşilay Haftası kapsamında halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için Oltu'da da çeşitli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Yeşilay 97 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor,. Toplumu ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalışıyor. Bizler de okullar başta olmak üzere, halk eğitim merkezlerinde, gençlik ve kültür merkezlerinde yerel yönetimlerin desteğiyle önleme, bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.